omlashov.ru

Multivisa do Španielska - vynikajúce riešenie pre podnikateľov a vlastníkov nehnuteľností

Naši krajania už dlho obľúbili túto južnú krajinu - či už kvôli trochu chaotickému životnému štýlu Španielov, či už kvôli nádhernému podnebiu, alebo kvôli otvorenosti a emocionalite obyvateľov. Zakaždým, keď získate vízum nie je veľmi výhodné a drahé. Preto je vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú často cestovať do krajiny, alebo ktorí sú spojení s jej obchodnými alebo osobnými vzťahmi, bude multivisa v Španielsku. multivisa do ŠpanielskaMôžete ju získať nielen priamo na zastupiteľskom úrade, ale aj prostredníctvom sprostredkovateľov. Tento typ oprávnenia oprávňuje viacnásobný vstup a pobyt v krajine na obdobie 30 až 90 dní v závislosti od celkovej doby platnosti víza. Najčastejšie sa multivisa do Španielska bez problémov vydáva tým, ktorí majú v tomto štáte nehnuteľnosť alebo iný majetok (napríklad ich podnikanie). V tomto prípade je príležitosť zostať tam počas 180 dní počas 90 dní v každom polroku. A vzhľadom na to, že byty a domy v tejto krajine sú cenovo dostupné pre bohatých občanov, týmto spôsobom získať viacnásobné vízum je prioritou.

Pri registrácii dokumentov je potrebné predložiť štandardnú sadu: poistenie, fotografie, cestovný pas (a prípadne starý), osvedčenie o príjme.koľko víz pre Španielsko Ak cestujete s dieťaťom alebo idete s deťmi, cestujete sami (notárske povolenie rodičov cestovať dopredu (spresnite koho) alebo bez (možnosť pre mládež chodiť do školy alebo letného tábora). Ak jeden z manželov nemá trvalé zamestnanie, "sponzorský list" ten, kto bude znášať náklady na cestu. Spravidla ide o pracujúceho manžela. Navyše, vyhlásenie by malo okamžite naznačiť, že v Španielsku potrebujete multivisu kvôli skutočnosti, že plánujete navštíviť krajinu opakovane. Ale jeden dotazník nestačí. Ak chcete overiť dostupnosť nehnuteľnosti (nehnuteľnosti), budete potrebovať certifikát zo španielskeho registra, obmedzenia ktorá nepresahuje 3 mesiace. Ak by multivisa do Španielska nemala byť vydaná samotnému majiteľovi, ale jeho príbuznému, potom bude potrebné poskytnúť príslušné dokumenty (pozvánka Španielskeho veľvyslanectva). Nezabudnite priložiť výpis z bankového účtu alebo potvrdenie o kúpe meny vo výške päťdesiatdva eur za osobu a deň.

získavanie víz pre ŠpanielskoPoskytovanie víz do Španielska spravidla trvá dlhšie ako týždeň. Keď robíte dokumenty, dôležitú úlohu zohrávajú nielen oficiálny príjem, ale aj vízová história. Z tohto dôvodu je potrebné priložiť staré pasy, najmä ak už majú schengenské víza. Pre vstup do krajiny je v zásade možné a pre Schengen multivisa, ale musíte zachovať primeranosť pobytu. To znamená, že musíte zostať dlhšie v krajine, ktorá vydala dokument. Zistite, koľko vízové ​​náklady pre Španielsko, môžete na webovej stránke veľvyslanectva (nie naliehavé - 35 eur, naliehavé - 70 eur). Najčastejšie je však jednoduchšie vydávať multivisu prostredníctvom špecializovaných stredísk, kde vás nielen svedčia o tom, ktoré doklady je potrebné pripraviť, ale môžu ich priviesť aj na veľvyslanectvo. Náklady na spracovanie víz prostredníctvom vízových centier nie sú oveľa vyššie ako náklady na vlastné podanie (zvyčajne až tri až štyri tisíce rubľov, čo je asi sto eur). Uistite sa, že máte multivisu do Španielska, stojí za to tiež získať právo na voľný pohyb v celej EÚ. A v priebehu času sa takéto vízum nielenže predlžuje (ak sa zachová právo na majetok), ale na jeho základe bude možné požiadať o povolenie na pobyt.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno